Sorteer op: datum | relevantie

Werktuigbouwkundige Jobs

1 - 10 van 29 vacatures
Antwerpen (stad), VAN

Projectingenieur gebouwtechnieken

Tec NV

Het ontwerp van elektrotechnische en/of sanitaire en werktuigbouwkundige installaties. Als projectingenieur gebouwtechnieken ben je verantwoordelijk voor:

Indeed.com - 1 dag geleden
Antwerpen (stad), VAN

Ingenieur elektrotechniek en industriële automatisering (België)

Witteveen+Bos

Als ingenieur elektrotechniek en industriële automatisering werk je aan maatschappelijke, uitdagende en multidisciplinaire projecten samen met onze civiele en…

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Diksmuide, VWV

STUDIE INGENIEUR

Vandezande

Ervaring met werktuigbouwkundige projecten, in het bijzonder voor overheidsopdrachten, is niet noodzakelijk, maar een pluspunt.

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Bruxelles Evere, BRU

Mechanical Engineer (DU) M/F

AKKA TECHNOLOGIES

Je hebt een werktuigbouwkundige achtergrond. AKKA Belgium, het Belgisch filiaal van de AKKA Technologies Group, is momenteel de nummer 1 in België in Industrial…

Indeed.com - 15 maanden geleden
Eke, VOV

Service technieker

Accent

Een allround technische opleiding lezen van elektrische schema's aansluittekeningen en werktuigbouwkundige tekeningen. Kennis van PLC gebruik is een pluspunt.

Indeed.com - 7 dagen geleden
Eeklo, VOV

onderhoudsmecanicien

Accent

Wij bieden u een baan als onderhoudsmechanieker waarin je samen met je collega's zorgt dat de werktuigbouwkundige installaties bij een van onze klanten op een…

Indeed.com - 6 dagen geleden
Machelen, VBR

Mechanical Engineer

Brunel

De mechanical engineer biedt vakkennis, toezicht en assistentie aan het werktuigbouwkundig team. Brunel is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in…

Indeed.com - 2 dagen geleden
Antwerpen (stad), VAN

Project ingenieur gebouwtechnieken

Whoohoo

Ook ontwerp je elektrotechnische, sanitaire en werktuigbouwkundige installaties en stuur je andere technische disciplines aan. Herken jij jezelf in dit profiel?

Indeed.com - 26 dagen geleden
Hoogstraten, VAN

Technieker

Vivaldis Interim

Je hebt affiniteit met werktuigbouwkundig onderhoud en je bent steeds op zoek naar verbreding en verdieping van je onderhoudskennis. Wat je van ons krijgt.

Indeed.com - 5 maanden geleden
Tessenderlo, VLI

Teamleader Onderhoud

Jobcare

Je hebt minimum 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie aan een technisch team en in een werktuigbouwkundige omgeving. Volgende taken komen hier aan bod:

Indeed.com - 30+ dagen geleden