Sorteer op: datum | relevantie

Medewerker Broodjeszaak Jobs

1 - 10 van 26 vacatures

Medewerker broodjeszaak bij Flexpoint Interim

We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker die elke week van maandag t.e.m. vrijdag beschikbaar is van 10u tot 15u (... lees alle ... gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 10 dagen - Meer details - vacature opslaan

Medewerker frituur-broodjeszaak bij FRITUUR PATAT

Als medewerker in de frituur zal je o.a instaan voor: bediening van klanten (verkoop en kassa) voor- en afbakken van frieten, bereiden van hamburgers, ... salades en belegde broodjes mise en place (toog aanvullen, broodjes bakken, snijden van tomaten, salade reinigen, wortels raspen,...) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van de hygiëneregels (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 10 dagen - Meer details - vacature opslaan

Medewerker restaurant / broodjeszaak bij Adecco Retail - Industrie - Hospitality

Jabbeke

Voor een keten regio Brugge / Jabbeke zoeken wij een medewerker voor een restaurant / broodjeszaak (... lees alle gegevens van deze vacature op de ... VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 8 dagen - Meer details - vacature opslaan

Medewerker broodjeszaak (80%) / krantenwinkel (20%) bij Lees Smakelijk

Nieuwerkerken

Je helpt in onze broodjeszaak en staat voornamelijk in voor het klaarmaken van de broodjes. Daarnaast help je ook bij de opkuis in de winkel en help je ... mee in de krantenwinkel bij drukke momenten. (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 4 dagen - Meer details - vacature opslaan

MEDEWERKER BROODJESZAAK M/V bij ADECCO

Wij zoeken 2 winkelmedewerkers M/V voor een snackbar.Taken: voornamelijk bestellingen klaarmaken voor levering.Uren van ma - vrij van 9u30-12u30. (... lees ... alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 13 dagen - Meer details - vacature opslaan

1e medewerker Broodjeszaak Sint Niklaas bij NS STATIONS BELGIUM

Sint-Niklaas

30 uur per week (te verdelen in max. 5 dagen per week) - Werken in een dynamische onderneming met een jong team - Bereiding, advies & verkoop van producten ... aan onze klanten - Eerste aanspreekpunt van onze medewerkers bij afwezigheid

vdab.be - geleden 16 dagen - Meer details - vacature opslaan

Medewerker 'bistro-Lucas, broodjeszaak en personeelsrestaurant' bij Gent AZ Sint-Lucas

Gent

AZ Sint-Lucas & Volkskliniek Dienst personeel & organisatie Groenebriel 1 9000 Gent Vergeet zeker jouw motivatiebrief niet mee te sturen! Bijlage ... functie - en competentieprofiel medewerker bistro.doc (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 13 dagen - Meer details - vacature opslaan

Medewerker broodjeszaak centrum Gent

megajobs.be in Gent

We zoeken iemand die elke weekdag van 11:00 14:00 kan meewerken in een goed draaiende broodjeszaak. Je neemt de bestellingen op aan de toog en brengt ... dezedan tot aan de tafel. Je hebt voor elke klant een vriendelijk woord en loopt rond met een glimlach. Jouw aanbod Je bent klantgericht en ziet werk. Tijdens en na de piekmomenten zorg je ook dat alles steeds aangevuld is en er netjes bij ligt. Je bent bewust op zoek naar een bijverdienste overdag, ideaal te combineren met schoolgaande kindjes !

xpatjobs.com - geleden 30+ dagen - Meer details - vacature opslaan

Medewerker broodjeszaak / frituur

megajobs.be in Brussel

Jobomschrijving Voor een broodjeszaak/ frituur in Izegem zijn we op zoek naar een keukenhulp. Je werkt mee in de frituur, bereid salades en broodjes, ... helpt bij het onderhoud en bedient de klanten. Je werkt in een flexibel uurrooster (tussen de 20 en 28 uren in de week, maar kan voltijds worden) en je werkt van maandag tem vrijdag. Jouw aanbod Je bent flexibel ingesteld

xpatjobs.com - geleden 30+ dagen - Meer details - vacature opslaan

Medewerker broodjeszaak / frituur

megajobs.be in Brussel

Jobomschrijving Flexibel uurrooster : tussen de 20 en 28 uren in de week. Werken van maandag tot vrijdag, bij uitzondering op zaterdag. Broodjes bereiden, ... klanten bedienen aan tafel, kassa, opruimen. Bereiden broodjes en eenvoudige

xpatjobs.com - geleden 30+ dagen - Meer details - vacature opslaan