Sorteer op: datum | relevantie

Managementassistent Jobs

1 - 10 van 10 vacatures
Mechelen, VAN

Managementassistent Store Development Retail Partners Colruyt Group

Colruyt Group

Als managementassistent ondersteun je de vlotte werking van deze unit. Met jouw administratief en organisatorisch talent draag je daar als managementassistent…

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Brussels, BRU

Juridisch secretaris

FSMA

Als lid van het team managementassistenten ben je betrokken bij het dagelijkse reilen en zeilen van de dienst. Kom dan ons FSMA-team versterken.

Indeed.com - 13 dagen geleden
Roeselare, VWV

Medisch secretariaat neurochirurgie

AZ Delta

U bent in het bezit van een bachelor medical managementassistant, bij voorkeur met enige ervaring. We zijn dringend op zoek naar een medewerker voor het medisch…

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Merksem, VAN

Management Assistent

Het Bruidsparadijs

Je bent een all-round veelzijdig persoon en hebt de leiding over het secretariaat. Je bent eindverantwoordelijk voor het plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Indeed.com - 14 maanden geleden
Zaventem, VBR

Managementassistent

Vivaldis Interim

You support the Head of Sales in the day-to-day practical organisation of the department. You process information needed for the sales meetings.

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Aartselaar, VAN

Managementassistent

Vivaldis Interim

Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrische systemen, zijn we op zoek naar een allround administratief bediende. Je volgt het magazijnbeheer op.

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Antwerpen (stad), VAN

Tijdelijke Management Assistant - Project 6 Maanden

Page Personnel

Jouw taken als Tijdelijke ManagementAssistant: Ben jij onmiddellijk beschikbaar en op zoek naar een toffe tijdelijke opdracht? Je werkt vlot met Excel.

Indeed.com - 30+ dagen geleden
,

Managementassistent(e)

PMV

Binnen de afdeling zelf werk je samen met onze huidige managementassistente en in de ruimere groep zullen jullie een team van drie personen vormen.

Indeed.com - 5 maanden geleden
Ede, VOV

Stage: (directie)secretaresse

Oceanz

Werkt tijdelijk samen met de managementassistente. Als (directie) secretaresse bij Oceanz ben je de rechterhand van de directie. Kan goed werken met Office.

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Beveren, VOV

Management Assistent

Agilitas Beveren

Voor een familiebedrijf in regio Antwerpen zijn wij opzoek naar een managementassistent. Ben jij hulpvaardig, nauwkeurig en zelfstandig?

Indeed.com - 13 dagen geleden