KINDERVERZORGSTER bij KINDERDAGVERBLIJF PLUSJ

Edegem /Voltijds

Je staat in voor het verzorgen en animeren van de kinderen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten en bereid de maaltijden. (... lees alle gegevens van deze vacature

vdab.be - geleden 8 dagen

KINDERVERZORGSTER bij FJÄRIL

Brussel /Voltijds

KINDERDAGVERBLIJF VOOR 50 KINDEREN TE MOLENBEEK Taken: KINDERVERZORGSTER VOOR EEN GROEP VAN 14 KINDEREN : voeding, verzorging, activiteiten , contact met ouders (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 4 dagen

KINDERVERZORGSTER bij KINDERDAGVERBLIJF AGAAT

Voltijds

REF : 227534 KINDERDAGVERBLIJF DE GUITJES, Alcyonstraat 28 te 1082 Sint-Agatha- Berchem zoekt een KINDBEGELEIDSTER KINDERVERZORGSTER (m/f) Wij zijn op zoek naar een kinderverzorgster voor een vervangingscontract van een ziek personeelslid. Voor de afdeling KRUIPERS. Begeleiding, observatie, verzorging van de kindjes Contacten met de ouders (deze zijn allemaal Nederlandstalig) (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 4 dagen

Kinderverzorgster bij KDV DE DROOMPRINS

Sint-Katelijne-Waver /Voltijds

Wij zijn op zoek naar een kinderverzorgster om ons team te vervolledigen, een persoon die zich goed kan inleven in de wereld van kleine kinderen, creatief en flexibel is alsook zelfstandig kan werken. Je staat in voor de dagelijkse begeleiding van een groepje kinderen, voor de dagelijkse verzorging en het begeleiden van het vrij spel. Organiseren van verschillende soorten spelactiviteiten. Begeleiden van eetmomenten behoort tot het takenpakket. In team sta je ook in voor het onderhoud van de lokalen

vdab.be - geleden 3 dagen

Kinderverzorgster/keukenhulp bij DE CRAECKER CATHERINE

Gent /Voltijds

U wordt tewerkgesteld in een kinderdagverblijf voor 18 kindjes te Gent, Prinses Clementinalaan 201. U staat in voor de verzorging, eten maken en geven, activiteiten met de kinderen, dagelijks onderhoud. U werkt op maandag, dinsdag

vdab.be - geleden 8 dagen

Kinderverzorgster bij BABYPLAZA

Voltijds

U staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar. u organiseert activiteiten. u staat in voor de verzorging van het kind, het eten geven, te slapen leggen. U bent een teamplayer en zeer klantvriendelijk. U bent in het bezit

vdab.be - geleden 11 dagen

Dringend: kinderverzorgster gezorgd voor tijdelijke vervanging bij Tempo-Team Ninove 2

Lennik /Voltijds

Voor een kinderdagverblijf in het Pajottenland zijn we dringend op zoek naar een kinderverzorgster voor de peuterafdeling. Je start vanaf 28 oktober en werkt een aantal weken in oktober en november. De juiste periode is nog niet gekend. Het zou (voorlopig) gaan om volgende data : 28/10-29/10-30/10-31/10 12/11-13/11-14/11-17/11-18/11 (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 9 dagen

Medewerker kinderdagverblijf PT bij SYNERGIE VILVOORDE

Zaventem /Voltijds

Wij zijn op zoek naar een kinderverzorgster voor een crèche in Zaventem. Je zal all-round instaan voor de verzorging en entertaining van de kleintjes. (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 9 dagen

MEDEWERKER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG bij SOETKIN

Kortrijk /Voltijds

Tijdens uw tewerkstelling krijgt u een opleiding aangeboden (waarvoor uw loon wordt doorbetaald). Indien u geslaagd bent voor de opleiding krijgt u het diploma van kinderverzorgster. (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 11 dagen

KINDERVERZORGSTER

Zaventem /Voltijds

Zaventem, Voor een kinderdagverblijf te Erps-Kwerps zijn wij opzoek naar een kinderverzorgster voor de maand juni. U taak bestaat uit het zorgen voor de dagelijkse opvang van kinderen tussen 0 en 3 jaar in een gesubsidieerd kinderdagverblijf. U bent sociaal, kindvriendelijk, stressbestendig, flexibel, professioneel, u kan multitasken, u kan snel meedraaien, u kan zowel werken in teamverband als zelfstandig.

monster.be - geleden 30+ dagen
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)