Sorteer op: datum | relevantie

Jobs in Kluisbergen

1 - 10 van 21 vacatures

TANKKEURDER 4023037 / 22 C bij MANPOWER Kantoor Oudenaarde

Kluisbergen

Voor een familiezaak regio Kluisbergen zijn wij op zoek naar een tankkeurder. Je bent verantwoordelijk voor het keuren van mazouttanken bij particulieren en ... ondernemingen. ( lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site )

vdab.be - geleden 6 dagen - Meer details - vacature opslaan

Logistiek medewerker bij SINT FRANCISCUS

Kluisbergen

Tafels dekken in het restaurant Opdienen en afruimen in het restaurant Ondersteuning bieden aan de keukenhulpen ( bestek rollen, afwas,...) (... lees alle ... gegevens van deze vacature op de VDAB-site )

vdab.be - geleden 4 dagen - Meer details - vacature opslaan

Huishoudhulp bij PWA KLUISBERGEN AFD. DIENSTENCHEQUE

Kluisbergen

Voornamelijk schoonmaken, soms ook strijken, ramen wassen, maaltijden bereiden. (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 12 dagen - Meer details - vacature opslaan

Huishoudhulp (zorgverlening) : regio Kluisbergen -Wortegem-Petegem bij FAMILIEHULP I.R.2 OOST-VLAANDEREN

Kluisbergen

Als huishoudhulp/poetsvrouw sta je in voor huishoudelijke taken bij zorgbehoevende cliënten thuis. Je takenpakket bestaat voornamelijk uit ... poetsen/schoonmaak/onderhoud en kan aangevuld worden met koken, klein verstelwerk en was en strijk. Dit alles doe je met een hart voor mensen. Jouw werkuren worden in overleg

vdab.be - geleden 30+ dagen - Meer details - vacature opslaan

Medeverantwoordelijke kunststofontwikkeling

Stepstone NL in Kluisbergen

Snelgroeiende en dynamische KMO die instaat voor de produktie en commercialisatie van laarzen Jouw taken Bekina Compounds � Zelf compounds mengen en ... ontwikkelen op laboschaal (labomixer) � Testen en analyseren van nieuwe kunststofsamenstellingen op de meeste diverse eigenschappen � Je denkt out of the box en

xpatjobs.com - geleden 30+ dagen - Meer details - vacature opslaan

Administratief medewerker Kluisbergen bij MARIAHEEM-TER WILGEN

Kluisbergen

De administratief medewerker versterkt het team van administratieve medewerkers in Kluisbergen. Volgende omschrijving geeft een beeld van wat het volledige ... takenpakket inhoudt. De administratief medewerker kan zich geleidelijk aan hierin inwerken : - eenvoudige verslagen maken en documenten bewerken - verzorgen van

vdab.be - geleden 30+ dagen - Meer details - vacature opslaan

OPERATOR (M/V) 2-PLOEGEN bij FORUM JOBS

Kluisbergen

Voor een bedrijf regio Kluisbergen zijn wij op zoek naar een operator die in twee ploegen wenst te werken. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op ... http://www.forumjobs.be ( lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site )

vdab.be - geleden 30+ dagen - Meer details - vacature opslaan

Sociaal Verpleegkundige bij VZW De Bolster

Kluisbergen

VZW De Bolster is een voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking of NAH. In onze unit in Kluisbergen, ondersteunen we 61 volwassenen met een ... verstandelijke beperking in een tehuis niet-werkenden. Op de sociale en medische dienst werkt de sociaal verpleegkundige samen met een collega en dit o.l.v.

vdab.be - geleden 25 dagen - Meer details - vacature opslaan

Verkoper Non Food

megajobs.be in Kluisbergen

Voor een elektrozaak in Kluisbergen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper voor een voltijdse betrekking met optie vast. Jouw aanbod Je bent ... dynamisch en klantvriendelijk Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent commercieel ingesteld Je beheerst zeer goed de nederlandse taal Enige ervaring in de verkoop van

xpatjobs.com - geleden 30+ dagen - Meer details - vacature opslaan

Leermeester nc-zedenleer KLUISBERGEN bij RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

Kluisbergen

Niet-confessionele zedenleer geven in het basisonderwijs GBS Kluisbergen twee vestigingsplaatsen 14/24 (... lees alle gegevens van deze vacature op de ... VDAB-site )

vdab.be - geleden 30+ dagen - Meer details - vacature opslaan