Ervaren plaatser ramen & deuren te Bree bij VIVALDIS CONSTRUCT GENK (VG/1380/BC 55-406)

Bree /Voltijds

Onze klant te Bree is op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren- Vooral PVC en aluminium- ... Je bent in het bezit van rijbewijs C of CE- Interim optie vast.- Ingeschreven in de BOUW- Je geraakt altijd tot in Bree (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - vandaag - Meer details

Technisch-commercieel afgevaardigde bij Vivaldis Interim

Bree /Voltijds

Voor een bedrijf met een vestiging in Bree zoeken we een toonzaalmedewerk(st)er:- Verzorgen van een ... vriendelijk klantonthaal van de occasionele particuliere toonzaalbezoekers alsook onthaal van cliënteel van sleutel-op-de-deur

vdab.be - geleden 4 dagen - Meer details

Horeca verantwoordelijke bowling bij ACTIEF INTERIM

Bree /Voltijds

Je bent verantwoordelijk voor de uitbating van bowlingbanen. Je zorgt voor de personeelsplanning. ... Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende horecazaak. (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 10 dagen - Meer details

Storingstechnieker (M/V) bij ACTIEF INTERIM

Bree /Voltijds

Voor onze klant in Bree is Actief Interim op zoek naar een storingstechnieker voor in het ... weekend. De weekenddienst start vijdag om 19u en eindigd maandagmorgen om 7u30. Het is de bedoeling dat je fysiek aanwezig bent en werken uitvoert zoals: de controle biologie vergisters, het voeden van de machines met een wiellader en de controle van technische apparatuur en eventuele storingen verhelpen. (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 11 dagen - Meer details

Magazijnier (M/V) bij ACTIEF INTERIM

Bree /Voltijds

Onze klant, een bedrijf dat doet aan graanopslag, verkoop van meststoffen, ... gewasbeschermingsmiddelen, zaden en mineralen is op zoek naar een magazijnier. Onze klant zoekt een magazijnier die: kan rijden met heftruck kan of wil

vdab.be - geleden 30+ dagen - Meer details

Kelner horeca - Bree bij t-interim Bree

Bree /Voltijds

Voor een horecazaak in Bree zijn we op zoek naar een ervaren kelner. U neemt bestellingen op en ... bedient de klanten met drank en gerechten. Het betreft een deeltijdse of voltijdse functie. (... lees alle gegevens van deze vacature

vdab.be - geleden 30+ dagen - Meer details

VERKOOPSTER 20 U bij ADECCO INTERIM

Bree /Voltijds

Wij zoeken een verkoopster voor de Carrefour te Bree voor 20 u per week.Afdeling : groenten en ... fruit (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 30+ dagen - Meer details

VERKOOPSTER 35 UUR bij ADECCO INTERIM

Bree /Voltijds

Voor een winkelketen te Bree zijn wij op zoek naar een verkoopster voor 35 uur per week. (... lees ... alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 30+ dagen - Meer details

DRINGEND: Kapper (M/V) bij ACTIEF INTERIM

Bree /Voltijds

Voor onze klant, een kapsalon in Molenbeersel, is Actief Interim op zoek naar een ... kapper/kapster. Deze betrekking zal tijdelijke deeltijdse betrekking inhouden. Jouw taken: - knippen - föhnen - kleuren van de haren - in orde houden kapsalon (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site ...)

vdab.be - geleden 20 dagen - Meer details

Plaatser Sanitair (M/V) bij ACTIEF INTERIM

Bree /Voltijds

Voor onze klant is Actief Interim op zoek naar een ervaren plaatser van sanitair. Je ... vertrekt elke dag vanuit Bree naar de werven. Jouw taken: - Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water toevoer - Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen - Je monteert en plaatt sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen. Je stelt de installaties in bedrijf - Je doet ook onderhoud en herstellingen. (... lees alle gegevens van deze vacature op de VDAB-site

vdab.be - geleden 20 dagen - Meer details
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)