Sorteer op: datum | relevantie

Assistent Accountant Jobs

1 - 10 van 135 vacatures
Bree, VLI

Assistent Accountant

Foederer DFK

Je voert de boekhouding van de aan jou toegewezen dossiers. Je geeft professioneel advies aan klanten en neemt de rol op van vertrouwenspersoon.

Indeed.com - 16 maanden geleden
Leuven, VBR

Assistent-boekhouder

VINCI

Bij Actemium (Gevestigd in Leuven) zijn we momenteel op zoek naar een Assistant Accountant, die na een aantal jaar de mogelijkheid heeft om door te groeien tot…

Indeed.com - 30+ dagen geleden
La Hulpe, WBR

Junior Accountant

Stantec

Assist accountant in ad hoc returns. Cooperation with Project Assistants and Project Managers within the Operation. Handle electronic banking platform (Isabel).

Indeed.com - 24 dagen geleden
Antwerpen (stad), VAN

Accountant

Tabaknatie

Je staat in voor het coachen en leiden van de vier assistent accountants. Samenwerking en teamspirit zijn belangrijke basiswaarden voor ons.

Indeed.com - 11 maanden geleden
Heverlee, VBR

Accountant Assistant

xperthis

In het Finance & Administration departement vervoeg je een team van 2 medewerkers die aan de Accounting Manager rapporteren. Je spreekt Nederlands en Frans.

Indeed.com - 29 dagen geleden
Antwerpen (stad), VAN

ACCOUNTANT ASSISTENT

James Woodman

Voor onze klant, een marktleider in digitale marketing, zijn we op zoek naar een Accountant Assistent in Antwerpen. Maaltijdcheques twv 8 EUR per gewerkte dag.

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Aalst, VOV

JUNIOR ACCOUNTANT | Aalst

James Woodman

Wil je deel uitmaken van dit succesverhaal, dan ben jij de Junior Accountant én mogelijk toekomstig boekhouder die zij momenteel zoeken.

Indeed.com - 3 dagen geleden
La Hulpe, WBR

Accountant

Stantec

Cooperation with Project Assistants and Project Managers within the Operation. Within the Finance team (5 employees) we are looking for an Accountant who will…

Indeed.com - 30+ dagen geleden
Kortenberg, VBR

Assistent Office Manager

Accent

Voorbereiding van de boekhouding (om de 14 dagen heeft de klant een externe accountant die langskomt ). Zeer stabiel bedrijf actief binnen de automotive.

Indeed.com - 16 uur geleden
Mechelen, VAN

Assistant Accountant

TELENET via VDAB

Hoe ziet je dag eruit? Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor: Betalingen aan leveranciers voorbereiden en uitvoeren in Fusion, SAP en AX · Opvolgen…

Indeed.com - 2 dagen geleden